App’s

 Rompompom ik leer lettersRompompom ik leer letters is een educatieve app speciaal gemaakt voor kinderen van groep 1 en 2 die letters willen leren. Heel veel kleuters zijn intensief met letters bezig. Een op de tien leert zichzelf lezen. Met deze leuke, kleurrijke app leren kleuters spelenderwijs letters herkennen.  
 Maan roos vis Letterlegger De Maan roos vis Letterlegger is een educatieve app voor de iPad, iPhone en Android, speciaal gemaakt voor kinderen van groep 3 die leren lezen. De app is gebaseerd op de leesmethode Veilig leren lezen, waar ruim 75% van de kinderen mee leert lezen.  
 Kinderboeken appDigitale Kinderboeken van Leopold, Ploegsma, Querido en Zwijsen.

Met de app Kinderboeken kunnen kinderen van 0 t/m 12 jaar altijd en overal digitale kinderboeken lezen van o.a. Paul van Loon, Rindert Kromhout, Joke van Leeuwen, Mirjam Oldenhave en Youp van ’t Hek. De kinderboekwinkel biedt kinderboeken van de gerenommeerde uitgeverijen Leopold, Ploegsma, Querido en Zwijsen.

 
 Maan roos vis Na het succes van de maan roos vis iPad app, is er nu ook een app voor de iPhone. Een educatieve, kleurrijke én leuke App voor kinderen in groep 3. Zwijsen ontwikkelde de App samen met groep 3-leerlingen, leerkrachten en onderwijsdeskundigen. Daardoor sluiten de spellen precies aan bij wat beginnende lezers leren op school. De Maan roos vis App bevat twee spellen: Wat zie je? en Wat rijmt erop?.  
 Letterschool: het leren schrijven van de letters en cijfers  

Woordflitser: voor het lezen van losse woorden op verschillende niveau’s

 

Flitswoorden (Android)

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s